Kasvutoimisto yrittäjille ja markkinoijille, joilla on kasvun asenne.

Haluamme tarjota kiinteähintaisia ​​ja korkealaatuisia tuotteita auttaaksemme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi!

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka tuotteemme auttavat kasvattamaan liiketoimintaasi?

Asiantuntijatiimimme kehittää ja toimittaa myyntiä kasvattavan Shopify-myymälän tai verkkosivuston muutamassa viikossa ja halvemmalla kuin perinteiset digitoimistot. Lisäksi meillä on asiantuntijoita, jotka laativat suunnitelman kohdeyleisön tavoittamiseksi digitaalisissa kanavissa. Tiimillämme on keskimäärin 8 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta.

Miten tuotteemme toimitetaan?

Aloitamme brieffauspalaverilla. Tilatusta tuotteesta riippuen palaverin sisältö vaihtelee ja tavoitteena on kattaa projektin vaiheet ja kerätä tietoa onnistuneen projektin toteuttamiseksi. Tuotteemme toimitetaan n. 1-3 viikon kuluessa tilauksesta.

Miten kiinteähintaiset tuotteet eroavat tuntihintaisista tuotteista?

Monilla muilla toimistoilla on aikaperusteinen hinnoittelu, mutta me tarjoamme palveluillemme kiinteät hinnat. Pystymme tekemään tämän, koska hinnoittelumme perustuu arvoon ajan sijaan. Et joudu maksamaan enempää kuin siitä mitä olet tilannut ja kaikki lisäpalveluhinnat sovitaan erikseen. Vuosien kokemuksella verkkokehityksestä, suunnittelusta ja markkinoinnista tiedämme, mitä yritykset todella tarvitsevat ja suunnittelemme tuotteemme sen mukaisesti.

Missä maissa toimimme?

Olemme joukko suomalaisia ​​yrittäjiä, markkinoijia ja kehittäjiä. Arvostamme laatua määrän sijaan, mikä tarkoittaa, että et joudu maksamaan mistään ylimääräisestä kuin siitä, mikä tuo yrityksellesi lisäarvoa. Vaikka pääpainomme on Eurooppa, tarjoamme palvelujamme kaikissa maissa.